HDV Power Pack/DV Rack- Ultra2 Instal? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 13th, 2008, 01:03 PM   #1
New Boot
 
Join Date: Jul 2003
Location: FOUNTAIN HILLS, AZ
Posts: 23
HDV Power Pack/DV Rack- Ultra2 Instal?

My old PC died with HDV Power Pack/DV Rack and Ultra 2 on it.
I am trying to install them on new PC, (I have the orignal disks with the installation keys),once I install the software it tells me that it has to be authorized by Serious Magic either online or by phone(obviously that can't be done because they were bought by Adobe).
Is there anyway to install them on my new PC?
Thanks for your help
John
John Lutz is offline   Reply With Quote
Old January 13th, 2008, 01:57 PM   #2
Inner Circle
 
Join Date: Sep 2003
Location: Portland, Oregon
Posts: 3,259
John, you have to get on the phone with Adobe customer service. They are honoring activation for SM products, or at least they were the last time I had an activation issue abt. 10 mos. ago.

Bring your patience with you, but it did work out for me.

Of course you'll need your serial numbers, etc.
Seth Bloombaum is offline   Reply With Quote
Old March 24th, 2008, 04:15 PM   #3
New Boot
 
Join Date: Apr 2006
Location: Tampa, FL
Posts: 6
Same exact thing here. Went to install, and when I provided the email address I originally used t register it gave me an activation error. When I called Adobe, they told me they no longer support SM products. I called 3x and same answer. I can't believe this is legal. You pay $300 for a product that they simply 'turn off'. It's one thing to not get support/updates/patches. It's all together another if they decide to kill your ability to reinstall.
Eric Campbellino is offline   Reply With Quote
Old April 29th, 2008, 08:54 PM   #4
Regular Crew
 
Join Date: Aug 2006
Location: Sitka Alaska
Posts: 128
Does anyone have a DV Rack V1 CD?

I'm in a similar situation where I had a PC crash, I have the install codes, and the cd for the upgrade to HD 2 but misplaced the CD for the original DV Rack v1. wondered if anyone had a cd around I could use. I thought activation was still possible thru the SoftLock company that made the copy protection software for Serious Magic? is this not the case anymore???? www.softlock.net
Sharyn
Sharyn Ferrick is offline   Reply With Quote
Old April 29th, 2008, 09:25 PM   #5
New Boot
 
Join Date: Apr 2006
Location: Tampa, FL
Posts: 6
The only solution was to...

find a crack for the software... it was not easy, but it did work. i don't lose one split second of sleep over it given this stupid policy.
Eric Campbellino is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 05:51 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network