Audio Weird - Fx-7 And Premiere Cs3 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 18th, 2008, 05:08 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Oct 2007
Location: BRAZIL
Posts: 81
Audio Weird - Fx-7 And Premiere Cs3

Yesteday i shoot 15 minute video in HDV with my FX-7. It was a few takes...

When i capture to premiere cs3 using firewire (HDV 1080i 60i project) in the 10-12 minutes (in the middle of the last take) i lose the audio and it were replaced by the other of the begin of the video. This is happen only in PREMIERE PRO.. if i open the same video on windows media player, the audio is ok..

I already cleared the premiere media cache and imported again and the same thing in the exacly time... This could be and DROPPED FRAME?? (the image aparently is ok all the time, no frames lost...)

It isn't the first time that it happens.. If i capture with HDMI using my BLACKMAGIC INTENSITY PRO card, i dont have this problem...

Anyone knows what it is?? Thanks :)
Marcelo Lima is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 01:23 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network