Can Blackmagic Decklink HD Extreme output HD & SD simultaneously? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 16th, 2008, 10:35 AM   #1
Major Player
 
Join Date: Oct 2004
Location: London, UK
Posts: 243
Can Blackmagic Decklink HD Extreme output HD & SD simultaneously?

Hi there,

If I'm editing an HD project in Premiere Pro CS3.1, can the Blackmagic Decklink HD Extreme simultaneously output both HD on the HD-SDI output and SD on the component YUV output?

Many thanks,
Jack
Jack Kelly is offline   Reply With Quote
Old April 18th, 2008, 03:58 AM   #2
Major Player
 
Join Date: Oct 2004
Location: London, UK
Posts: 243
Here's the answer from Black Magic Design:

"All of the outputs are linked together, so if you activated down conversion on the DeckLink HD Extreme all of the outputs would be SD. This is for both the new and old DeckLink HD Extreme."
Jack Kelly is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 01:41 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network