No sound with export? at

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.

Thread Tools Search this Thread
Old December 26th, 2008, 09:28 PM   #1
New Boot
Join Date: Dec 2008
Location: Vancouver, Canada
Posts: 16
No sound with export?

I just tried out premiere today. My main problem is that when I export a movie it has no audio. I have the same problem with FCP. It only works if I export sound through afterfx but I don't want to have a million layers. This is the general workflow that I was using:

clips from afterfx + audio from Logic (mp3) through Premiere/FCP exporting as .mov

If anyone has any suggestions I would be very grateful.

On an unrelated note, how does one lay out clips in premiere, then edit them in afterfx using the integrated functionality so that the changes appear immediately? Or am I reading things wrong?
Ian Wood is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 01:00 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network