Strange behavior with DENOISER effect at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 3rd, 2009, 07:28 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jun 2007
Location: Spain
Posts: 185
Strange behavior with DENOISER effect

Hello,

I've been using the sound denoiser effect in Premiere CS4 with success to eliminate the background noise and really leaves the sound clear and crisp very quickly in a single step (takes are recorded inside studio in a controlled environment for most part). The thing is that for some reason, in my last projects when the edit is rendered for final output the sound in the video doesn't come normal, starts with a low volume and after a few seconds, it gradually goes to normal volume, and this happens with some takes inside the video, and with others is okay. I had re-render a bunch of times with same luck. Inside premiere everything sounds okay.

Any thoughts???
Jose Milan is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 04:32 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network