MPEG loosing audio in edit... not all at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 26th, 2009, 10:13 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jun 2007
Location: North Port, FL
Posts: 96
MPEG loosing audio in edit... not all

Interesting thing is going on here. I'm editing .mpeg files in PP cs4 and I waited for all the clips to render into the project. Then Once its finished some of the video clips have audio and some dont... but they all work fine in windows media player. Any body knows a quick solution to this?

Thanks in Advance.
__________________
When your feeling down... grab a video camera!
www.TouchDream.com
David Kovalev is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 09:41 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network