No picture on MXO2 with AE at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 13th, 2010, 07:13 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: May 2006
Location: Sweden
Posts: 77
No picture on MXO2 with AE

I just installed my MXO2 LE on my pc. I followed the instruction in the guide but I get no picture. I have checked in the pluginfolder and the plugin is there. I also checked in preferences in AE under video preview (in preferences) I can only choose videomonitor or firewire. When I had a decklink card it was here I was supposed to choose the card as a output source. I dont know if it works the same way with the MXO2. If someone has any tips on something to try or at least knows if the card is supposed to come up as an option in the video preview vindow under preferences I would really appreciate it.
Teodor Miljevic is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 10:39 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network