timeline wont play at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 19th, 2010, 09:33 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2004
Location: Alta Sierra
Posts: 182
timeline wont play

Hi all, I loaded some 24f and 60i footage into a 24p timeline. It played fine then I loaded some 60i footage converted to 24p for slo motion and everything quit playing. I removed the slow motion footage and the timeline still wouldnt play. I could scrub but the space bar and play button wouldnt work. It would show play but imediately go to stop. Other projects work fine, this one just wont play. Everything is rendered, no red lines but when I try to render again to see if that would help it says it had a problem and couldnt render. This is in cs3, windows xp pro
__________________
TAG
Terry Lyons is offline   Reply With Quote
Old April 19th, 2010, 09:58 AM   #2
Major Player
 
Join Date: Jan 2009
Location: Overland Park, KS
Posts: 233
Have you tried rebooting?
Brian Barkley is offline   Reply With Quote
Old April 20th, 2010, 09:22 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2004
Location: Alta Sierra
Posts: 182
Thanks Brian, yes I did but no luck
__________________
TAG
Terry Lyons is offline   Reply With Quote
Old April 20th, 2010, 10:08 PM   #4
Inner Circle
 
Join Date: Jan 2007
Location: Woodinville, WA USA
Posts: 3,464
Try importing the project into a new one. Sometimes this helps.
__________________
"It can only be attributable to human error... This sort of thing has cropped up before, and it has always been due to human error."
Adam Gold is offline   Reply With Quote
Old April 21st, 2010, 02:15 AM   #5
Trustee
 
Join Date: Aug 2006
Location: Rotterdam, Netherlands
Posts: 1,832
I guess your footage was shot with a Canon HDV camera because of the 24F format. Then your sequence settings with 24P are incorrect. Your should use 60i, because 24F is actually recorded in a 60i wrapper.
Harm Millaard is offline   Reply With Quote
Old April 28th, 2010, 09:40 AM   #6
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2004
Location: Alta Sierra
Posts: 182
Copy that Harm, it is actually 23.976 and that is how I have always used it. It just started giving me problems. What do you think?
__________________
TAG
Terry Lyons is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 12:41 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network