CS5 trial = no HDV? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 2nd, 2010, 06:13 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2007
Location: Cincinnati, OH
Posts: 160
CS5 trial = no HDV?

OK, just installed a trial of CS5 (waiting for adobe to send me my free upgrade to CS5).

In the new sequence presets, there no options for HDV, as seen in this screengrab: TechSmith | Screencast.com, online video sharing, 2010-05-02_1907

I can't even select it manually: TechSmith | Screencast.com, online video sharing, 2010-05-02_1911

And when I try to add a previously captured HDV .M2t to an NTSC timeline, Premiere doesn't recogize it as video (audio only), and I can't add t tot he video portion of the timeline: TechSmith | Screencast.com, online video sharing, 2010-05-02_1913

Any idea what's going on here?
Bob Drummond is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2010, 06:23 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2007
Location: Cincinnati, OH
Posts: 160
Ah, I think this explains it. Very nice: Adobe Forums: Pr CS5 Trial Limitations (No MPG, AVCHD)
Bob Drummond is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2010, 06:57 PM   #3
Major Player
 
Join Date: Jan 2006
Location: Chester, North West
Posts: 565
Yes due to licencing mpeg/h264 arent included.

See CS5 Release Date?? for more CS5 thoughts.
David Dwyer is offline   Reply With Quote
Old May 3rd, 2010, 04:07 AM   #4
Inner Circle
 
Join Date: May 2007
Location: Los Angeles, USA
Posts: 2,109
It's been that way in CS3 and CS4.
__________________
LA Color Pros Blog
RODE Authorized Reseller . Comer LED Camera Lights . TakyBox HTML5 Menu Generator
Taky Cheung is offline   Reply With Quote
Old May 3rd, 2010, 06:12 AM   #5
Regular Crew
 
Join Date: Nov 2008
Location: Maryland
Posts: 68
Yeah it was kind of a heart breaker, I wish Adobe would just ship my copy of CS5 or email me my key so I can start work again on my HD video projects.
__________________
Motion Blur Studios - Canon XL H1, XL2, nanoFlash, 2xFS-4 HDs, Custom 9TB RAID 10 Array HPT RocketRaid 4320, GeForce GTX 480, Adobe CS5 Production Suite
Jarred Capellman is offline   Reply With Quote
Old May 3rd, 2010, 08:35 AM   #6
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2004
Location: São Paulo - Brasil
Posts: 36
a bit out off topic!

How does it work the upgrade? I have the old premiere 6.5 ... i saw that i have a nice discount for having it. I wiil need my premiere 6.5 serial number?
Luis Ignacio is offline   Reply With Quote
Old May 3rd, 2010, 10:30 AM   #7
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2007
Location: Cincinnati, OH
Posts: 160
Quote:
Originally Posted by Jarred Capellman View Post
Yeah it was kind of a heart breaker, I wish Adobe would just ship my copy of CS5 or email me my key so I can start work again on my HD video projects.
Yes, it seems like a massive waste of time and money for all involved. Why can't they just email us a serial number? Instead, we have to wait 7 to 10 days for them to ship us a box.
Bob Drummond is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 03:02 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network