Latop for On Location? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 10th, 2010, 11:20 AM   #1
Major Player
 
Join Date: Aug 2007
Location: Florida
Posts: 224
Latop for On Location?

Can someone suggest a good laptop for On Location?
Bryan Gilchrist is offline   Reply With Quote
Old June 10th, 2010, 06:00 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Jun 2007
Location: Fareham, UK
Posts: 134
I've used a 2Ghz dual-core Sony VAIO for the past 2 years to capture stage shows directly to disk in HDV using On Location. Its been very reliable and has enough power to provide a monitor screen while recording, albeit at a reduced frame rate. My VAIO has 2 onboard 5400 rpm drives, one dedicated to video capture, but a single drive machine should be fine.
Tony Neal is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 01:40 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network