importing timelines into Encore at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 15th, 2010, 01:26 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Jan 2009
Location: Overland Park, KS
Posts: 233
importing timelines into Encore

How do I import multiple timelines inton Encore?
Brian Barkley is offline   Reply With Quote
Old June 15th, 2010, 01:51 PM   #2
Trustee
 
Join Date: Aug 2006
Location: Rotterdam, Netherlands
Posts: 1,832
One after the other. What is the problem?
Harm Millaard is offline   Reply With Quote
Old June 16th, 2010, 01:06 PM   #3
Major Player
 
Join Date: Jun 2007
Location: The Netherlands
Posts: 694
Quote:
Originally Posted by Brian Barkley View Post
How do I import multiple timelines inton Encore?
File / Adobe Dynamic Link / Import Premier Pro Sequence.
Ann Bens is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 11:13 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network