MSVCR90.dll error causing Premiere CS5 to crash - Page 2 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old December 10th, 2010, 10:13 PM   #16
New Boot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Toronto, Canada
Posts: 20
DMP file

Kevin,

Just wanted to reiterate, if there's a way that I can upload the DMP file, I think it'll give your team a good indication of the problem.

Thanks.
Shmuley Shelton is offline   Reply With Quote
Old December 10th, 2010, 10:20 PM   #17
Adobe Systems
 
Join Date: Dec 2010
Location: San Francisco, CA
Posts: 191
I'll make sure that they know you have such a file. Thanks again.
__________________
Kevin Monahan - Support Product ManageróDVA
After Effects - Premiere Pro - Media Encoder - Prelude - SpeedGrade - Encore
Kevin Monahan is offline   Reply With Quote
Old December 11th, 2010, 10:17 AM   #18
New Boot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Toronto, Canada
Posts: 20
Tried replacing the .dll files

And still no luck.

Does this mean I should switch them back?
In the error report, I also noticed that the faulting module path is: C:\Windows\WinSxS\amd64_microsoft.vc90.crt_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.30729 .4926_none_08e1a05ba83fe554\MSVCR90.dll. Truthfully, I don't know what this means, but I thought it was interesting that it didn't lead back to an Adobe file path.
I have dmp files that I can share with anyone willing to help. Again, any assistance would be greatly appreciated!

SS
Shmuley Shelton is offline   Reply With Quote
Old December 12th, 2010, 12:58 PM   #19
Adobe Systems
 
Join Date: Dec 2010
Location: San Francisco, CA
Posts: 191
You might want to take a look at this kb document for steps on troubleshooting CS5 installation issues. Follow the steps there and see if you can solve the issue. You may have to contact tech support to open a ticket so that your issue can be handled properly.

I'll follow up with the team when I get back to work tomorrow, as well.
__________________
Kevin Monahan - Support Product ManageróDVA
After Effects - Premiere Pro - Media Encoder - Prelude - SpeedGrade - Encore
Kevin Monahan is offline   Reply With Quote
Old December 12th, 2010, 07:31 PM   #20
New Boot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Toronto, Canada
Posts: 20
Thanks Kevin. Looking forward to hearing from you and your team.
Might be a bit out of my element on the items described in the the doc. Also, I didn't have any errors that I know of in the installation, which I did yesterday as well.
Shmuley Shelton is offline   Reply With Quote
Old December 13th, 2010, 11:34 AM   #21
Adobe Systems
 
Join Date: Dec 2010
Location: San Francisco, CA
Posts: 191
Can you try the solution that is recommended on this page?
Did what was recommended on this page work for you?
__________________
Kevin Monahan - Support Product ManageróDVA
After Effects - Premiere Pro - Media Encoder - Prelude - SpeedGrade - Encore
Kevin Monahan is offline   Reply With Quote
Old December 13th, 2010, 09:37 PM   #22
Adobe Systems
 
Join Date: Dec 2010
Location: San Francisco, CA
Posts: 191
Take a look at this thread. There is some good information there concerning a corrupt registry, which is an issue very similar to yours.
I'll report to the team that more people are having this issue.
__________________
Kevin Monahan - Support Product ManageróDVA
After Effects - Premiere Pro - Media Encoder - Prelude - SpeedGrade - Encore
Kevin Monahan is offline   Reply With Quote
Old December 13th, 2010, 10:21 PM   #23
New Boot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Toronto, Canada
Posts: 20
I'll be checking in with them.

Thanks so much for this Kevin. I'll definitely be jumping in on this conversation.
I did a full reinstall of my system today and will be doing tests tomorrow. Will keep you posted. Please let me know what the team has to say.
Shmuley Shelton is offline   Reply With Quote
Old December 16th, 2010, 02:33 PM   #24
Adobe Systems
 
Join Date: Dec 2010
Location: San Francisco, CA
Posts: 191
I know you've tried reinstalling Cineform but can you completely remove Cineform and see if you have the same issue? Please report back with the results after you have done so.

We want to nail down if it, indeed, is a Cineform issue.
__________________
Kevin Monahan - Support Product ManageróDVA
After Effects - Premiere Pro - Media Encoder - Prelude - SpeedGrade - Encore
Kevin Monahan is offline   Reply With Quote
Old December 18th, 2010, 10:32 AM   #25
New Boot
 
Join Date: Dec 2010
Location: Toronto, Canada
Posts: 20
Will report back in the new year.

Hi all,

Other duties call at the moment, so will be reporting back in the new year with results.

SS
Shmuley Shelton is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 12:47 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network