"This project contained a sequence that .............. at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old December 6th, 2011, 08:18 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Mar 2008
Location: Pembroke Pines FL
Posts: 331
"This project contained a sequence that ..............

I was in a middle of working on a project and tried to understand key frames since I am new to this program.
I tried to click on the add\remove key frame to do some changes and then premier crashed. When I tried to reopen the project, I got this message "This project contained a sequence that could not be opened. No sequence preview preset file or codec could be associated with this sequence type."

Since then I am not able to reopen the project that I have been working for the past week.
Please help.
__________________
www.nostalgicFrames.com
Dror Levi is offline   Reply With Quote
Old December 6th, 2011, 09:23 PM   #2
Inner Circle
 
Join Date: Jan 2007
Location: Woodinville, WA USA
Posts: 3,464
Re: "This project contained a sequence that ..............

Try opening one of your auto-saves, if enabled. Pick the one with the latest time stamp, not the highest number in the file name.

If that doesn't work you might try importing your old project into a new one. That sometimes used to work.
__________________
"It can only be attributable to human error... This sort of thing has cropped up before, and it has always been due to human error."
Adam Gold is offline   Reply With Quote
Old December 6th, 2011, 09:48 PM   #3
Major Player
 
Join Date: Mar 2008
Location: Pembroke Pines FL
Posts: 331
Re: "This project contained a sequence that ..............

Thank you Adam for taking the time.
I ave tried what you suggested and I am getting the same error message.
I really don't want to believe that it is gone for good.
__________________
www.nostalgicFrames.com
Dror Levi is offline   Reply With Quote
Old December 6th, 2011, 10:55 PM   #4
Major Player
 
Join Date: Mar 2008
Location: Pembroke Pines FL
Posts: 331
Re: "This project contained a sequence that ..............

I was able to fix it by uninstall it and then use the adobe clean up tool and re-install.
I am so happyyyyy
__________________
www.nostalgicFrames.com
Dror Levi is offline   Reply With Quote
Old December 7th, 2011, 02:04 PM   #5
Inner Circle
 
Join Date: Jan 2007
Location: Woodinville, WA USA
Posts: 3,464
Re: "This project contained a sequence that ..............

That's great news, and good to know for future reference.
__________________
"It can only be attributable to human error... This sort of thing has cropped up before, and it has always been due to human error."
Adam Gold is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 12:31 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network