Audio automation rant at

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.

Thread Tools Search this Thread
Old September 21st, 2012, 05:00 PM   #1
Regular Crew
Join Date: Jul 2010
Location: Split, Croatia
Posts: 189
Audio automation rant

Did anyone else notice that in CS6 it isn't possible anymore to keyframe audio clip volume in realtime by dragging the volume slider in the effect control panel?

I used that method for a long time and now it's gone, great job >someone at Adobe<

Rant over...
Zoran Vincic is offline   Reply With Quote
Old September 22nd, 2012, 06:47 AM   #2
Join Date: May 2003
Location: Houston, TX
Posts: 4,092
Re: Audio automation rant

File a feature request with Adobe:
Pete Bauer
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and science. Albert Einstein
Trying to solve a DV mystery? You may find the answer behind the SEARCH function ... or be able to join a discussion already in progress!
Pete Bauer is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 05:25 PM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network