Audio issue in PrePro 6 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 3rd, 2013, 06:50 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Jan 2008
Location: Burlington, Ontario, Canada
Posts: 259
Audio issue in PrePro 6

Strangest thing EVER!! I have upgraded to Premier Pro6 and am working on my first project.

When I first started there were no problems...then I let the screen go idle and answered some emails. When I returned the audio didn't work on ANY clips in any windows?!? I tried everything.

Eventually all of a sudden the audio was fine again. Since then every time I leave the project and return the audio doesn't work again. It's still there and I can see the waveform but I just don't get any actual sound?

Any ideas??
Kelsey Emuss is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 01:10 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network