Premiere Pro 2.0 - Page 2 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 28th, 2006, 07:59 PM   #16
Trustee
 
Join Date: Jun 2002
Location: Clermont, FL
Posts: 1,520
You stopped too soon. It only conforms to get the Peak files it needs to draw the waveform. It is time consuming but it does not use the huge conformed audio files on the majority of audio imported into the project.
__________________
Steven Gotz
http://www.stevengotz.com
Steven Gotz is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2006, 02:31 PM   #17
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2005
Location: St. Louis, MO.
Posts: 26
Chris B.... your trial issue...

advice from a network engineer who doubles as a camera man.

I assume you are running XP Pro SP 1 or 2... click start -> all programs (or just programs) -> Accessories -> System Tools -> System Restore

select a restore point before your install of the trial.
after your machine reboots - delete the folder that it was installed into.

Frank
__________________
--
Frank Moss
nine 13 media
http://nine13media.net/
Frank Moss is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2006, 02:44 PM   #18
Major Player
 
Join Date: Feb 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 429
hey Steven, I tried bringing in around 20gb worth of raw miniDV footage into premiere 2.0. Same old deal as before, conforming audio. i didn't notice any difference, my rig isn't that bad either.. 768mb ram, 3200 64 bit athlon venice core, and 7200rpm drives..its still huge, still resource intensive, still takes time to conform...just lettin ya know.. i doubt its my rig too...:(
Spike Spiegel is offline   Reply With Quote
Old February 2nd, 2006, 02:48 PM   #19
Trustee
 
Join Date: Jun 2002
Location: Clermont, FL
Posts: 1,520
But Spike, have you looked in the folder on your drive? Is it small Peak files or large conformed audio files?
__________________
Steven Gotz
http://www.stevengotz.com
Steven Gotz is offline   Reply With Quote
Old February 21st, 2006, 01:50 PM   #20
Major Player
 
Join Date: Nov 2004
Location: St Louis, MO
Posts: 227
I'm thinking about getting Production Studio Premium (thanks goodness for student discounts)
I found there's the "Premium" version... then "Premium with Color Corrector". Does anyone have details as to what this is? From what I can gather it has to do with correcting color for things as you copy them to DVD... I'm not sure if I need this or not.

Also, does Premiere Pro 2 support the Shuttlepro2 now, or has it been supported all along and I never figured it out?

Thanks.
__________________
(insert long list of expensive stuff)
Jeff Miller is offline   Reply With Quote
Old February 21st, 2006, 06:52 PM   #21
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2005
Location: NJ, US
Posts: 183
Production Studio with the color corrector is essntially the Production Studio Premium with an extra AE plugin.
__________________
http://www.sareen.tv
Aanarav Sareen is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 01:20 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network