encoding - audio issue at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite
All about the world of Adobe Premiere and its associated plug-ins.

Thread Tools Search this Thread
Old May 16th, 2007, 03:17 PM   #1
Regular Crew
Join Date: Dec 2001
Location: Ithaca, NY
Posts: 149
encoding - audio issue

I wasn't sure where to post this, but I'm putting it here because I'm using PP2.

When I export movie (AVI from the timeline) I have no problem. When I try to export anything else (Quicktime or FLV) the audio that is on track 2 can't be heard. I've also taken the AVI (which encoded and plays fine) to a seperate Flash encoder and it also results in the audio from the 2nd track not coming through. Again, it was fine on the AVI I started with.

Any thoughts/ideas are appreciated.

-Don B.
Don Bazley is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Adobe Creative Suite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 09:59 PM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network