After Effects won't recognise ProRes created with KPM at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > External Video Recording Solutions > AJA Io and Ki Pro

AJA Io and Ki Pro
...plus others from the AJA product line.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old September 21st, 2012, 10:23 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2011
Location: Forest Acres, SC
Posts: 48
After Effects won't recognise ProRes created with KPM

Mac Finder sees and plays files, so does FCP7, but with AE CS4, the files are greyed out. All other ProRes files show up fine, only the ones created directly with Ki Pro Mini have the problem. Files CAN be drag and dropped into AE and used, but that is a yet another hurdle to proper workflow (seems to be the theme of 2012).

KMP has firmware update. Running 10.8.1
Will Salley is offline   Reply With Quote
Old September 23rd, 2012, 03:00 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2011
Location: Newburg, MD
Posts: 45
Re: After Effects won't recognise ProRes created with KPM

Just imported a ProRes file from the KPM into CS6 worked fine.
Steve Cocklin is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > External Video Recording Solutions > AJA Io and Ki Pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 05:16 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network