Wireless Audio problem at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > All Things Audio

All Things Audio
Everything Audio, from acquisition to postproduction.

Thread Tools Search this Thread
Old November 26th, 2007, 05:20 PM   #1
New Boot
Join Date: Apr 2005
Location: Bainbridge, Ga
Posts: 11
Wireless Audio problem

I have the Azden 500UDR wireless system and am using a Sony VX2100 camcorder. The button on the camera and on the wireless system is set to "mic" and I have no problem using the wireless system and it recording. When it is in the computer you can hear the sound really good. The problem is that after you complete the video and render it and try to put it on a tape or dvd, the sound recorded by the wireless is not there and I don't know what to do. Does anyone have any idea what the problem might be?
Jerry Pollock is offline   Reply With Quote
Old November 26th, 2007, 06:12 PM   #2
Inner Circle
Join Date: Jan 2003
Location: Chicago, IL
Posts: 6,609
see my answer in your other post
Don Bloom is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > All Things Audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 04:12 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network