Azden 200ULT Wireless System - Problem/Normal?? - Page 2 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > All Things Audio

All Things Audio
Everything Audio, from acquisition to postproduction.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 29th, 2006, 10:43 AM   #16
Major Player
 
Join Date: Feb 2005
Location: Rochester, NY
Posts: 263
Hello TY,

Great link!

I wasn't near any of the frequencies that stations in the area use. Plus I am in Upstate New York now, and I was in Orlando for the shoot. The same effect in both places. :-(

Thanks !!


Quote:
Originally Posted by Ty Ford
I thnk it may also be possble that the wireless may be experiencing interference. Whare are you and what is the operating frequency of the wireless?

Go here: http://www.lectrosonics.com/service/...tionlookup.htm

Find your city and check to see if the frequency of your wireless is the same as a local TV staton.

Ty Ford
__________________
AM
Anthony Marotti is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > The Tools of DV and HD Production > All Things Audio

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 01:01 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network