HELP! - AudioSuite Plugins Crashing Xpress DV at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Avid Editing Family

Avid Editing Family
All flavors of Media Composer, Symphony and more.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 3rd, 2007, 12:06 PM   #1
New Boot
 
Join Date: Sep 2007
Location: Salem, OR
Posts: 14
HELP! - AudioSuite Plugins Crashing Xpress DV

We're using Xpress version 4.6 and everytime I try to load the AudioSuite Plugins my System crashes. I've trashed my user setting and also reinstalled Avid. Any ideas?

You can e-mail me at:

edward.c.klein@state.or.us

Thanks.
Edward Klein is offline   Reply With Quote
Old October 4th, 2007, 09:10 PM   #2
Trustee
 
Join Date: Mar 2006
Location: Montreal, Quebec
Posts: 1,585
Took a quick search on the AVID forums, but didn't see anything likely.

Do you have System Restore on? You could try restoring your system to a point before the crashes started.
__________________
.
http://www.nosmallroles.com
Vito DeFilippo is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Avid Editing Family

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 05:28 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network