Avid Xpress DV & Sony A1 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Avid Editing Family

Avid Editing Family
All flavors of Media Composer, Symphony and more.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 13th, 2006, 05:30 PM   #1
New Boot
 
Join Date: Mar 2006
Location: London
Posts: 16
Avid Xpress DV & Sony A1

I am trying to dub a DV project to tape using Digital Cut
in Avid Xpress (ver3.5.4) and recording onto
a Sony A1E HDV camera (in DV mode).
I get the following error message when I try to do this...

The tape is drop frame and the mark is non drop
or the tape is non drop and the mark is drop.
Please mount the correct tape.

I got a similar error message when trying (unsuccessfully) to capture downconverted footage.

It's a PAL camera and I thought I would be able to use it with DV projects.


Does anybody know why this is happening?

Thanks for any input.
Max Hertz is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Avid Editing Family

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 04:42 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network