I'm using vista 64bit ! Is there any br burner that'll work? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Distribution Center > Blu-Ray Authoring


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 6th, 2009, 03:31 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2008
Location: new york, Israel
Posts: 124
I'm using vista 64bit ! Is there any br burner that'll work?

HEY,

I'M IN JAPAN NOW, I WENT IN TO A STORE THEY HAD THE "BUFFALO BR RECORDER x8" BUT IT SAID THAT ONLY VISTA 32BIT SUPPORTS IT.

DOES ANYBODY ACTUALLY USE VISTA 64BIT AND USE'S ENCORE OR ANY OTHER APPLICATION, PLEASE SHARE !!!
Arthur Abramov is offline   Reply With Quote
Old June 6th, 2009, 08:20 AM   #2
Wrangler
 
Join Date: May 2003
Location: Houston, TX
Posts: 4,093
I use an LG BluRay burner with Vistax64, CS4. Works fine.

Don't know anything about the Buffalo BR you're mentioning; maybe it is new and they don't have x64 drivers done for it yet? That would seem odd to me but stranger things happen in the computer world.
__________________
Pete Bauer
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and science. Albert Einstein
Trying to solve a DV mystery? You may find the answer behind the SEARCH function ... or be able to join a discussion already in progress!
Pete Bauer is offline   Reply With Quote
Old June 6th, 2009, 09:57 AM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2008
Location: new york, Israel
Posts: 124
Thanks Pete.

Might be the software that comes in the box, it was Cyberlink i guess that didn't support the Os.

Thanks anyway.
Arthur Abramov is offline   Reply With Quote
Old June 15th, 2009, 10:37 PM   #4
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2008
Location: Canton, Michigan, USA
Posts: 50
I'm running Vista x64.

I just bought the Pioneer BDR 203 burner with Cyberlink software. Other than having to download a patch from Cyberlink, everything is working fine.

Keep in mind that Vista x64 will run both 32 and 64 bit programs.
Nelson Maldonado is offline   Reply With Quote
Old June 20th, 2009, 05:45 AM   #5
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2008
Location: new york, Israel
Posts: 124
I see if so then i think any hardware like BD burner wouldn't really give me any problems to work with as long as it supports 32bit then.

Thanks,
Arthur Abramov is offline   Reply With Quote
Old June 20th, 2009, 11:13 AM   #6
Inner Circle
 
Join Date: May 2007
Location: Los Angeles, USA
Posts: 2,109
I am using Vista 64-bit and have no problem using Encore and DVD/BD burner. I ditched Nero and now use only ImgBurn. It works great. In encore, I output to DVD folder or BluRay Image. Then burn to DVD and BD using ImgBurn.
__________________
LA Color Pros Blog
RODE Authorized Reseller . Comer LED Camera Lights . TakyBox HTML5 Menu Generator
Taky Cheung is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > Distribution Center > Blu-Ray Authoring

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 01:31 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network