flashing green frames during playback in After Effects at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Canon EOS / MXF / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Canon Cinema EOS Camera Systems

Canon Cinema EOS Camera Systems
For all Canon Cinema EOS models: C700 / C300 Mk. II / C200 / C100 Mk II and EF / PL lenses.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 16th, 2012, 05:24 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Aug 2008
Location: Beverly, MA
Posts: 87
flashing green frames during playback in After Effects

I've been working with C300 footage in Premiere and wanted to test the limits of the codec in AE, so I brought it in. At first, everything was fine. Then I started seeing green frames every other frame during playback. I've seen this kind of thing intermittently with my old XH-A1 but the problem always resolved itself. I'm assuming it has something to do with the codec but I haven't been able to find other people having this problem.

I'm using a 2010 quad-core Mac Pro with the ATI Radeon HD 5770. I have 10GBs of RAM.
David Ells is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Canon EOS / MXF / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Canon Cinema EOS Camera Systems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 11:29 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network