Problem with HV20 Capture - Help please?? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Canon EOS / MXF / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Canon XA and VIXIA Series AVCHD Camcorders > Canon VIXIA Series AVCHD and HDV Camcorders

Canon VIXIA Series AVCHD and HDV Camcorders
For VIXIA / LEGRIA Series (HF G, HF S, HF and HV) consumer camcorders.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 25th, 2008, 01:26 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2005
Location: Simpsonville SC
Posts: 133
Problem with HV20 Capture - Help please??

I'm having trouble with my HV20 for HDV capture. I've used it successfully before but now I'm starting to think there's a problem with the cam. I'm using Vegas 8 and I can capture the tape just fine with my A1, with the same cable, into the same computer. Here's my HV20 settings:

Play / Out Setup1:

Playback STD = HDV
TV Type = Wide TV

Play / Out Setup2:

Comp. Out = 1080i
DV Output = HDV/DV

I have an HDV tape in the cam. I made these settings with the firewire disconnected and THEN connected the cam.

Any ideas?
__________________
Jeff
Jeff Bradt is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Canon EOS / MXF / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Canon XA and VIXIA Series AVCHD Camcorders > Canon VIXIA Series AVCHD and HDV Camcorders

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 05:21 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network