Capture problems with an HV20 and FCP 602 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Canon EOS / MXF / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Canon HDV and DV Camera Systems > Canon XH Series HDV Camcorders

Canon XH Series HDV Camcorders
Canon XH G1S / G1 (with SDI), Canon XH A1S / A1 (without SDI).


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old December 6th, 2007, 10:05 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2006
Location: LA/SFV
Posts: 155
Images: 2
Capture problems with an HV20 and FCP 602

I cant get the damn thing to recognize the HV at all. Camera off => start log and Cap => cam on, No dice. Camera on => start log and cap, no dice. Cant find the damn camera. I have been capturing to iMovie, but i hate using that program since it takes so long to process the friggen thumbnails.


Ideas? I have 17 hrs of footage to capture...
Derek Nickell is offline   Reply With Quote
Old January 28th, 2008, 01:16 PM   #2
New Boot
 
Join Date: Dec 2007
Location: Laguna Beach Cali
Posts: 22
Quote:
Originally Posted by Derek Nickell View Post
I cant get the damn thing to recognize the HV at all. Camera off => start log and Cap => cam on, No dice. Camera on => start log and cap, no dice. Cant find the damn camera. I have been capturing to iMovie, but i hate using that program since it takes so long to process the friggen thumbnails.


Ideas? I have 17 hrs of footage to capture...
I am in the same boat, I am not sure exactly of when it happened, three weeks ago I installed a new installation of Leopard, not an upgrade.
C.J. Daniel is offline   Reply With Quote
Old January 28th, 2008, 01:32 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2006
Location: LA/SFV
Posts: 155
Images: 2
Try the easy setup, worked for me.

Go to easy setup => HDV => HDV 1080 and whatever frame rate you are using.
Derek Nickell is offline   Reply With Quote
Old January 28th, 2008, 02:28 PM   #4
New Boot
 
Join Date: Dec 2007
Location: Laguna Beach Cali
Posts: 22
easy setup does not work
removing pkg files from qt library does not work
uninstalling qt 7.4 and installin 7.3 does not work
C.J. Daniel is offline   Reply With Quote
Old January 28th, 2008, 02:31 PM   #5
Regular Crew
 
Join Date: Dec 2006
Location: LA/SFV
Posts: 155
Images: 2
Wow, ok...I don't know if this would be a problem with Leopard or not. I haven't installed it yet. But I know that i played with the easy setup prefs and it worked, at least for me anyway.
Derek Nickell is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Canon EOS / MXF / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Canon HDV and DV Camera Systems > Canon XH Series HDV Camcorders

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 10:47 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network