Embarrassing: How to import video frm Canon XH A1 to Final Cut Express? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Canon EOS / MXF / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Canon HDV and DV Camera Systems > Canon XH Series HDV Camcorders

Canon XH Series HDV Camcorders
Canon XH G1S / G1 (with SDI), Canon XH A1S / A1 (without SDI).


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old August 2nd, 2010, 07:07 PM   #1
New Boot
 
Join Date: Jul 2010
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 24
Embarrassing: How to import video frm Canon XH A1 to Final Cut Express?

I just got a Canon Xh A1- I didnt know what I had to do to my settings in Final Cut Express in order for it to reconize video?
Jay Cash is offline   Reply With Quote
Old August 2nd, 2010, 08:24 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: May 2010
Location: Waynesboro, GA
Posts: 138
On Final Cut Pro, I used the easy setup after plugging my camera in, it set it up, and captures no problem HD or SD. Does FCE have the easy setup option?
David Stembridge is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Canon EOS / MXF / AVCHD / HDV / DV Camera Systems > Canon HDV and DV Camera Systems > Canon XH Series HDV Camcorders

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 10:42 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network