Help: deactivation code is wrong at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old December 16th, 2007, 02:03 AM   #1
Trustee
 
Join Date: Sep 2005
Location: Rio de Janeiro
Posts: 1,225
Help: deactivation code is wrong

Hi,

I deactivated my Aspect Hd because I need to format my Hd and it gave me a deactivation code. But I received an e-mail from the cineform support saying the code was invalid. I have a screenshot from the last time I had to format my pc and I had to deactivate Aspect Hd and it is the same deactivation code. I don't know if it should be this way or not, but all I know if that this IS the correct deactivation code that appeared on screen when I clicked on deactivate. Now I cannot activated it or try to deactivate it again to see if another code shows up. What do I need to do to have my product back after I format my pc?
Rafael Lopes is offline   Reply With Quote
Old December 16th, 2007, 07:06 AM   #2
Inner Circle
 
Join Date: Feb 2004
Location: switzerland
Posts: 2,131
write the same message, but to the cineform helpdesk ?
Giroud Francois is offline   Reply With Quote
Old December 16th, 2007, 07:08 AM   #3
Trustee
 
Join Date: Sep 2005
Location: Rio de Janeiro
Posts: 1,225
I did. I'm waiting for a reply.
Rafael Lopes is offline   Reply With Quote
Old December 17th, 2007, 01:25 AM   #4
Trustee
 
Join Date: Sep 2005
Location: Rio de Janeiro
Posts: 1,225
I have sent a second e-mail but so far no reply :(
Rafael Lopes is offline   Reply With Quote
Old December 17th, 2007, 05:56 AM   #5
Regular Crew
 
Join Date: Oct 2005
Location: Wemeldinge, Netherlands
Posts: 117
Don't worry, they will contact you :-)

For the time being: install the Cineform software after formatting and cut away.

You can use it for 15 days again.
Good luck.
Gildo Houtekamer is offline   Reply With Quote
Old December 17th, 2007, 11:51 PM   #6
Trustee
 
Join Date: May 2004
Location: Knoxville, Tennessee
Posts: 1,666
I have had this problem twice now, and I think I now know why.... I had rebuilt my system from a disk image that had once had a AspectHD demo on it. By any chance was that the case for your system also?
Graham Hickling is offline   Reply With Quote
Old December 18th, 2007, 10:50 AM   #7
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
We had a power outage over the weekend at the office. So if you aren't getting a response, maybe the message was lost, place submit again.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 04:41 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network