DeckLink HD Extreme at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 18th, 2008, 08:45 AM   #1
Major Player
 
Join Date: Dec 2005
Location: Natal, RN, Brasil
Posts: 900
DeckLink HD Extreme

David, will (or does it already?) CF support the DeckLink HD Extreme card? That's a very nice looking solution for many things...
__________________
http://lightinaction.org
"All in the view of the LION"
Stephen Armour is offline   Reply With Quote
Old April 18th, 2008, 09:34 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Working on Blackmagic support.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old April 18th, 2008, 11:30 AM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2008
Location: South Africa
Posts: 44
David, any support for older Blackmagic cards?
Christopher Grant Harvey is offline   Reply With Quote
Old April 18th, 2008, 12:25 PM   #4
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Support one, and you support most of them.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old April 18th, 2008, 12:28 PM   #5
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2008
Location: South Africa
Posts: 44
Awesome.

Thanks.
Christopher Grant Harvey is offline   Reply With Quote
Old April 28th, 2008, 10:09 AM   #6
Major Player
 
Join Date: Oct 2004
Location: London, UK
Posts: 243
Hi there,

I have a Decklink HD Extreme, WinXP Pro SP2 and PPro CS 3.2. If I bought NEO-HD, could I capture directly to 10-bit Cineform from the Decklink's HD-SDI input?

I.e. if I hook connect a camera (like the Sony F900R) directly to my Decklink card, can I capture as 10-bit Cineform? Or do I have to capture as uncompressed 10bit 4:2:2?

Many thanks,
Jack
Jack Kelly is offline   Reply With Quote
Old April 28th, 2008, 10:13 AM   #7
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Quote:
Originally Posted by Jack Kelly View Post
Hi there,

I have a Decklink HD Extreme, WinXP Pro SP2 and PPro CS 3.2. If I bought NEO-HD, could I capture directly to 10-bit Cineform from the Decklink's HD-SDI input?

I.e. if I hook connect a camera (like the Sony F900R) directly to my Decklink card, can I capture as 10-bit Cineform? Or do I have to capture as uncompressed 10bit 4:2:2?

Many thanks,
Jack
You can capture to CineForm AVIs directly.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old April 28th, 2008, 10:23 AM   #8
Major Player
 
Join Date: Oct 2004
Location: London, UK
Posts: 243
Excellent news.

David, I have to say that your product and your customer service really are second to none. Very impressive. A big thank you.

I image you don't get much sleep ;-)

Thanks,
Jack
Jack Kelly is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 05:22 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network