Playback jumps to end at

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Thread Tools Search this Thread
Old May 14th, 2008, 09:43 AM   #1
New Boot
Join Date: Mar 2008
Location: Frederick, MD
Posts: 10
Playback jumps to end

All of a sudden, any attempt to play a Cineform Aspect encoded clip in either Premiere 2.0 or 3.x just jumps to the end, whether in the souce monitor or the timeline/program monitor. The original HDV/mpeg clips play fine in other projects. I'm guessing something changed outside of Premiere, since both versions exhibit the same behavior, but I don't have a clue where to begin looking.
Warren Morningstar is offline   Reply With Quote
Old May 14th, 2008, 10:41 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,086
Uninstall Aspect HD and then reinstall it. If that doesn't fix things, file a trouble ticket at
David Newman -- web:
blog: -- twitter:
David Newman is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 05:46 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network