NEO 4K - Preview Video Blank at 10 bit at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old August 16th, 2008, 12:39 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2007
Location: Graham, Washington
Posts: 44
NEO 4K - Preview Video Blank at 10 bit

Using Neo 4K, the video in the Preview Window is blank (color grey) when video format is set to 1080i @ 59.94/60; 10-bit. Al though, when changing to video format to 8 bit the picture is shown. The reference monitor attached to the AJA card shows the video either format. Only the Preview Window is a problem. Video is connected analog.

Any thoughts?
Richard Eary is offline   Reply With Quote
Old August 17th, 2008, 10:52 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,091
Submit a trouble ticket (CineForm Support) so QA can test that.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 03:02 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network