Edit cineform w/o Prospect at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Thread Tools Search this Thread
Old June 7th, 2009, 12:52 AM   #1
Regular Crew
Join Date: Sep 2007
Location: Mount Pleasant, MI
Posts: 177
Edit cineform w/o Prospect

Sorry folks, I'm new to cineform here. I tried searching but couldn't find a solution.

It looks like I may be collaborating on a project in where all the footage has already been captured into cineform files. Apart from the codec on the website, will I need anything else to edit these files on PPro? From what I can tell it would be preferable to have Prospect, but I don't need it, do I?
Devin Termini is offline   Reply With Quote
Old June 7th, 2009, 01:29 AM   #2
Inner Circle
Join Date: Nov 2005
Location: Elk Grove CA
Posts: 6,838
My understanding: By uploading NeoPlayer, you get the decoder. You will not be able to encode back to Cineform, and will have to take it to another codec.
Chris J. Barcellos
Chris Barcellos is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 06:59 PM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network