Prospect HD V4.04 and Premier Pro problems at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old June 10th, 2009, 12:32 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2004
Location: Washington, DC
Posts: 170
Prospect HD V4.04 and Premier Pro problems

Hello,

I've just uninstalled Prospect HD V3 and installed V4 with the upgraded registration info. I don't know what I did wrong but all the cineform editing presets and effects are no longer in my Premier Pro CS3 or CS4. It's basically become useless.

Appreciate any help.

Thank you.
Dmitry Yun is offline   Reply With Quote
Old June 10th, 2009, 10:28 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Send you install.log file to support, so we can determine why you PC didn't install correctly. This file is located in Program Files/CineForm/Prospect4K.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 11:44 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network