Catching Up at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 20th, 2009, 11:35 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2006
Location: Becker, MN USA
Posts: 60
Catching Up

I've been out of the editing business for a while and am now starting again. I've got Aspect HD and Premier Pro 2.0. In trying to add to some existing projects on my new Vista machine, I find I cannot render anything - various errors including Adobe Media Error and simply stopping for Cineform AVI output.

If I upgrade to CS4, will I also have to upgrade to Prospect HD? If so, what guarantee is there that my old projects will still work?

Thanks as always,
Wayne
Wayne Johnson is offline   Reply With Quote
Old July 20th, 2009, 12:06 PM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Try it. Download both CS4 and PHD and us those free trial times to determine if there are issues -- and there shouldn't be.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old July 22nd, 2009, 08:57 AM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2006
Location: Becker, MN USA
Posts: 60
That would be a great plan were it not for the fact that the trial version of CS4 does not support HDV.
Wayne Johnson is offline   Reply With Quote
Old July 22nd, 2009, 09:15 AM   #4
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2006
Location: Becker, MN USA
Posts: 60
Oops, I just realized that with Prospect HD it might support CINEFORM HDV and output Cineform M2T and AVI files. Would this be the case? (Remember, my problem is rendering, so I need output in some kind of ready-for-Blu-Ray form.) Regards.
Wayne Johnson is offline   Reply With Quote
Old July 22nd, 2009, 09:42 AM   #5
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Yes, Adobe limits the codec they license in the trial, still you can use the trial to read CineForm AVI export to other others to prove it works then invest in the new tools.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 10:18 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network