Cineform HD? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 26th, 2009, 11:42 AM   #1
Major Player
 
Join Date: Aug 2007
Location: Warren, Pa
Posts: 785
Cineform HD?

I have cineform HD, and used it to capture my Canon XH A1 footage.
I have now upgraded to Sony XD EX1, and considering Panasonic HMC150.
Will cineform continue to convert these files as good as it did the Canon tapes?

Also if I upgrade to CS4 from CS3 will everything still work on a 64 bit Windows Vista Business OS?
__________________
2 Canon XF305's
Kyser Photography www.kyserphoto.com
Denny Kyser is offline   Reply With Quote
Old July 26th, 2009, 01:59 PM   #2
Trustee
 
Join Date: Mar 2005
Location: Coronado Island
Posts: 1,468
CF HDLink will easily convert EX1 and AVCHD files to CFHD.avi
I'm currently using Prospect HD v. 4 with CS4 on a Vista 64 system.
The CF software for CS4 is not completely finished yet, but is fully functional.
__________________
Bob
Robert Young is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 11:07 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network