Paste into AE 6.5? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 11th, 2005, 08:04 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2003
Location: Toronto
Posts: 186
Paste into AE 6.5?

Hi again David :)

Copying a section of the timeline in PPro and Pasting into a 1920/1080 AE comp the elememts come in and a layer is added but nothing is showing on the timeline. I thought copying and pasting was supported in 3.0 or maybe I'm doing something wrong.
David Cherniack is offline   Reply With Quote
Old March 11th, 2005, 08:09 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2003
Location: Toronto
Posts: 186
Got it

AE pastes it not at the timeline marker but at the timecode in the PPro sequence. OK. Anotehr weird Adobeism. Is there any reason for that? Maybe pasting back ito PPro?
David Cherniack is offline   Reply With Quote
Old March 11th, 2005, 08:11 PM   #3
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
"Another wierd Adobeism" -- I need to make the T-shirts.

Yes that is annoying. They clearly did it intentionally, but I don't know why (your guess is good.)
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old March 11th, 2005, 08:19 PM   #4
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2003
Location: Toronto
Posts: 186
<<"Another wierd Adobeism" -- I need to make the T-shirts.>>

I'm down for one. Honestly working with their products over the last 6 months has me shaking my head in wonder at their design choices. --- when I'm not hailing down excruciatingly painful curses on their heads.
David Cherniack is offline   Reply With Quote
Old March 11th, 2005, 08:50 PM   #5
Major Player
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spokane, Wa.
Posts: 445
Why not just open the PPro project itself in AE?

Mike
Michael Stewart is offline   Reply With Quote
Old March 15th, 2005, 12:28 AM   #6
New Boot
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13
Hmm... Don't know if it's in the manual ;-), but: Ctrl-V pastes at the PPro timecode and Ctrl-Alt-V pastes at the CTI (current timeline indicator).

/Max
__________________
Max H
Max Hagelstam is offline   Reply With Quote
Old March 15th, 2005, 07:03 AM   #7
Regular Crew
 
Join Date: Sep 2003
Location: Toronto
Posts: 186
Thanks, Max - that's very useful.
David Cherniack is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 03:29 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network