Overlay in HD? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 28th, 2005, 12:16 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Aug 2004
Location: Laguna Beach, California
Posts: 52
Overlay in HD?

I haven't seen this mentioned in awhile, but I think I remember David mentioning that overlay support in HD was on it's way, as only SD overlay was currently available. Is this still the case?
Bobby Arnold is offline   Reply With Quote
Old March 28th, 2005, 09:42 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,091
Full resolution overlay support at 1440x1080 is available in the current version of Aspect HD, but only when scrubbing (with de-interlace turned off.) We do have new features coming, so look for annoucements around the NAB time-frame.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 08:48 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network