porting at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 6th, 2009, 06:55 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jan 2007
Location: norway
Posts: 50
porting

I need to port my prospect HD to my new editing machine.
Should I deactivate and deinstall the current installation ?
Idar Lettrem is offline   Reply With Quote
Old October 6th, 2009, 07:31 AM   #2
Wrangler
 
Join Date: May 2003
Location: Houston, TX
Posts: 4,093
All you need to do is deactivate the old system's Cineform, install on the new system, and go through the activation process on the new system. If you're not going to go back to using Cineform on the old system, probably best to uninstall.
__________________
Pete Bauer
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and science. Albert Einstein
Trying to solve a DV mystery? You may find the answer behind the SEARCH function ... or be able to join a discussion already in progress!
Pete Bauer is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 04:07 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network