NeoScene Audio at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 8th, 2009, 04:34 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver, WA
Posts: 189
NeoScene Audio

Just got NeoScene and tried converting some MK-II .MOV Files. The conversion worked but I get no audio. I downloaded the ac3 filter as suggested in the user manual. What am I doing wrong?

Windows Xp
3.0GHZ intel dual Core
4 GIGs RAM

Thanks
Ben
Ben Moore is offline   Reply With Quote
Old October 8th, 2009, 04:47 PM   #2
Regular Crew
 
Join Date: Nov 2007
Location: Vancouver, WA
Posts: 189
Never Mind, Figured it out. Didn't have the latest version of QuickTime installed, had to uninstall and reinstall Neo Scene after updating QuickTime.
Ben Moore is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 12:12 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network