CS3 + Prospect + Windows 7 - Page 2 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old December 22nd, 2009, 05:16 PM   #16
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
The black is a different error, it related to Win7 patching a loophole we used -- so we will need to work round that.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old December 22nd, 2009, 07:48 PM   #17
Major Player
 
Join Date: Dec 2005
Location: Natal, RN, Brasil
Posts: 900
Ditto here. Cured the playback/red upside downers. Couldn't get the system to register with the direct command, but just "re-registered all components" and it worked fine.

Good news, especially as I had just shown some video to some clients and was not very happy to have it preview in red-upside down!

Glad you've got a lead on it now and seems to be almost fixed totally.
__________________
http://lightinaction.org
"All in the view of the LION"
Stephen Armour is offline   Reply With Quote
Old December 22nd, 2009, 09:03 PM   #18
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Next build fixes the red gaps also.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old December 23rd, 2009, 01:33 AM   #19
Trustee
 
Join Date: May 2004
Location: Knoxville, Tennessee
Posts: 1,666
Confirmed here too - the direct regsvr32 command worked fine and upsidedown playback is now gone. wOOt!

(Perfect timing - I just put CS3 on a laptop that's too puny to play well with CS4!).

Thanks!
Graham Hickling is offline   Reply With Quote
Old December 24th, 2009, 07:52 AM   #20
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2009
Location: London, UK
Posts: 60
Great to see this being sorted - Thanks David.
Steve Pesenti is offline   Reply With Quote
Old March 21st, 2010, 07:30 PM   #21
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2009
Location: London, UK
Posts: 60
I have just updated with Prospect HD 4.3 and find playback still has red rather than black playing in gaps on the timeline with the Win 7 + CS3 set-up.

Being fussy - I know ultimate output is not impacted - I keep putting black video on the timeline to eliminate having to see this! But is there anything planned in the pipeline which will sort this issue?
Steve Pesenti is offline   Reply With Quote
Old April 25th, 2010, 09:35 AM   #22
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2007
Location: France
Posts: 44
i got the same issue with a fresh install of Win 7 64bits, CS3 + prospect v4.3b240
the red color was appearing during the transition "fade to black" (with a cineform dissolve or native Premiere pro).


uninstall prospect HD, install Aspect HD -> no red color
uninstall Aspect HD, install Prospect HD again : no red color, pb is gone !

if it can help.
Cedric Pottier is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 09:36 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network