neoscene for the mac at

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Thread Tools Search this Thread
Old December 22nd, 2009, 04:29 PM   #1
Regular Crew
Join Date: May 2004
Location: Vermont
Posts: 60
neoscene for the mac

I am working with a client who Just purchased a Panasonic HMC40 and are using a Mac for editing - they just purchased FCP 7 and want to edit the footage. They copied the files to an external hard drive and now need to trans-code them. The way I understand it, FCP7 will not do that to pro res HQ without the full file structure from the original SDHC card - will neoscene do it? what other advantage does neoscene have?
Thanks for the help - I am a PC guy!
Tom Santopolo is offline   Reply With Quote
Old December 22nd, 2009, 04:41 PM   #2
CTO, CineForm Inc.
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,086
NeoScene will transcode to ProRes or CineForm files with only the M2TS files. NeoScene has advantages for a range of sources, simply more flexible.
David Newman -- web:
blog: -- twitter:
David Newman is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 11:29 PM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network