NeoScene - PPRO CS4 and Time Remapping at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 1st, 2010, 07:58 AM   #1
New Boot
 
Join Date: Nov 2003
Location: San Francisco, CA
Posts: 16
NeoScene - PPRO CS4 and Time Remapping

When applying time remapping on a cineform .avi in Premiere CS4 (on a PC) it's not rendering correctly and the timing is completely off. The same clip on the timeline was playing fine before it was rendered.
David Cervenka is offline   Reply With Quote
Old April 1st, 2010, 10:30 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Work with support, there is no reason this shouldn't be working for you. If you are talking audio speed, that is a CS4 bug. Here is the simple workaround
CS4 Cinverform Avi export audio issues
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 12:29 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network