Wierd problem at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 13th, 2005, 10:20 PM   #1
Major Player
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spokane, Wa.
Posts: 445
Wierd problem

I noticed that when I export to movie a complete 4 min timeline (CFHD codec)
it exports fine and plays great on the timeline, if I export (the movie I just made) to m2t, cineform m2t or main concept mpeg pro m2t, it is green or multi colored, mind you if i use the original captured clips (instead of the exported movie) it exports fine, tried it on another computer (same file) it plays fine but same export problem. No transitions in the clip, any clues? Can someone else try this?

Thanks
Mike
Michael Stewart is offline   Reply With Quote
Old July 14th, 2005, 12:48 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Did you get the New Aspect HD 3.2 that was re-uploaded this afternoon?

http://www.dvinfo.net/conf/showthread.php?t=47455
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old July 14th, 2005, 01:00 AM   #3
Major Player
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spokane, Wa.
Posts: 445
yes david, I did. It worked when exporting to SD DV, but still has the same problem with exporting to m2t files.

mike
Michael Stewart is offline   Reply With Quote
Old July 14th, 2005, 01:28 AM   #4
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
I'll have to check into this more tomorrow as it is working fine on my home PC with the latest components. Does the failure only occur when you re-import an previous export (which your first post indicates)?
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old July 14th, 2005, 12:59 PM   #5
AJA Video Systems
 
Join Date: Sep 2003
Location: Grass Valley, CA
Posts: 36
More Info

Mike,

What resolution are you working in?

When you say 'main concept mpeg pro m2t' does that mean that you have addional main concept plugins installed with premiere?

Thad H.
CineForm
__________________
TH
www.aja.com
Thad Huston is offline   Reply With Quote
Old July 14th, 2005, 02:29 PM   #6
Major Player
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 568
Is this version different than the 3.2a I downloaded last night?

Dave
Dave Campbell is offline   Reply With Quote
Old July 14th, 2005, 04:22 PM   #7
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
3.2a is the latest, and it should now be working great.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old July 15th, 2005, 12:38 AM   #8
Major Player
 
Join Date: Jun 2003
Location: Spokane, Wa.
Posts: 445
Update, I installed the 3.2a and it works fine now!

Thanks
Mike
Michael Stewart is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 07:58 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network