Neoscene build 140 and Premiere CS5 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 29th, 2010, 07:08 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Jul 2003
Location: Irvine, CA
Posts: 194
Neoscene build 140 and Premiere CS5

I just upgraded to CS5 and I'm wondering if I'm going to have any issues with using files converted with Neoscene (v1.6.0 build 140)? Does CS5 require the new version of Neoscene or am I good to go?
__________________
www.scott-gold.com
Scott Gold is offline   Reply With Quote
Old July 29th, 2010, 07:32 PM   #2
Major Player
 
Join Date: Sep 2003
Location: Solana Beach, CA
Posts: 853
Scott, there are no problems with CineForm files created in earlier versions of NeoScene when using in CS5. However, you'll want to upgrade NeoScene v5 for CS5 because of the improved interfaces to CS5. The upgrade price isn't too hefty. Here is the upgrade policy: http://techblog.cineform.com/?p=2885.
David Taylor is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 05:30 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network