neoscene d7000 at

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Thread Tools Search this Thread
Old October 16th, 2010, 10:41 PM   #1
Regular Crew
Join Date: Oct 2003
Location: Vancouver, CANADA
Posts: 137
neoscene d7000

im assuming neoscene can convert the mov files from nikon d7000? Getting one soon... Jst wanted to make sure.

i wonder if the nikon QT is clipping the information.Nikon MIGHT be 0-255 while qt thinkgs itīs 16-239
Ozan Biron is offline   Reply With Quote
Old October 17th, 2010, 10:11 AM   #2
CTO, CineForm Inc.
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,086
We don't have Nikon D7000 sample file yet, but our intention would be to add support if it does already work.
David Newman -- web:
blog: -- twitter:
David Newman is offline   Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

Omega Broadcast
(512) 251-7778
Austin, TX

(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

(800) 238-8480
Glendale, CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



All times are GMT -6. The time now is 04:26 AM.

DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2015 The Digital Video Information Network