unable to capute without crashing at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old August 3rd, 2005, 12:43 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: May 2005
Location: Northampton, MA
Posts: 184
unable to capute without crashing

Since upgrading to 3.2 my premiere 1.5.1 will not capture with out the "encounter problem and needs to close" window and another window that says "Recorder captured no frames". I get device control with my sony fx1 but thats it. But I was able to capture with version 3.1

Update:
I uninstalled 3.2 and reinstalled.
I am able to capture if I leave "scene detect" checked and allow it to name the files until I press escape to stop.

If I uncheck scene dectect and choose in and out points and try to capture I get "Recorder captured no frames"....

Weird.






I posted this on the cineform website forum as well.
__________________
Canon C100, 5D3
Jeff Baker is offline   Reply With Quote
Old August 3rd, 2005, 10:51 AM   #2
New Boot
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 12
I had the same problem and de-installed 3.2 and installed 3.1 as a short term fix.... i would be very interested if anyone has a solution for this... i have not tried the latest download yet....

thanks

David
David Cleverdon is offline   Reply With Quote
Old August 3rd, 2005, 11:16 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: May 2005
Location: Northampton, MA
Posts: 184
Opened a trouble ticket with cineform today regarding this.
__________________
Canon C100, 5D3
Jeff Baker is offline   Reply With Quote
Old August 3rd, 2005, 11:29 PM   #4
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
This seems rare as most installations work fine, but I'm back in the office for the remainder of the week so will also look into this.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old August 5th, 2005, 12:01 PM   #5
Regular Crew
 
Join Date: May 2005
Location: Northampton, MA
Posts: 184
I wish I could figure it out as well since I was capturing just fine before.

I have recently added a Lacie external Sata 250gb drive which came with it's own sata card for the external connection. I don't know why that would only effect capture with Scene Dectect unchecked however.
__________________
Canon C100, 5D3
Jeff Baker is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 10:54 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network