Neoscene + vegas 10 render settings at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 23rd, 2011, 12:12 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Oct 2007
Location: Rome
Posts: 38
Neoscene + vegas 10 render settings

Hi, I have neoscene 5 and vegas 10. I can't render the timeline because vegas tells me that the codec doesn't support the render settings.
Don't tell me to reinstall the software because I've done it.
Any suggestion?
Thank you!
Marco Maiello is offline   Reply With Quote
Old January 23rd, 2011, 12:21 PM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
NeoScene is licensed for 4:2:2 HD 1920x1080 encodes (or smaller). Does that match your render settings?
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old January 23rd, 2011, 12:30 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Oct 2007
Location: Rome
Posts: 38
yes it matches because these are cineform clips shot with a 7d camera.
Marco Maiello is offline   Reply With Quote
Old January 23rd, 2011, 12:42 PM   #4
Major Player
 
Join Date: Jan 2007
Location: Toronto, Canada
Posts: 279
Hi David,

I think there is a bug either with Sony Vegas 10 or Neoscene.
I been testing the Neoscene this morning and strange thing happened once I rendered.

Project property 1440x1080 60i
Cineform Neoscene: Encoded format YUV 4:2:2
Encoded Quality High

No problem there and vegas rendered the file just fine. However; when I rendered it to RGB 4:4:4 or RGBA:4:4:4:4 sometimes I get a bar across reading License Error and sometimes I don't get the bar at all.

Please advise.

Thanks
Matthew
__________________
Canon XHA1, Brevis 35mm, Manfrotto 028,501,Vegas Pro 10e
Matthew Amirkhani is offline   Reply With Quote
Old January 23rd, 2011, 12:57 PM   #5
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Marco,

Unsure what is happen there. Please file a ticket Support Center


Matthew,

That is clearly a Sony bug. Please report to them that the user settings for encoding are not sticking. Another reported this today, that setting the encode mode before each render is a work-around.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 01:53 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network