Audio glitch in render at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 27th, 2011, 03:29 AM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Mar 2008
Location: Farnham, UK
Posts: 87
Audio glitch in render

I have belatedly up-dated from Neo 4k 526b289 to 528b291 and found that on rendering out to Cineform from PPro CS5 I get a fuzzy click every 5 secs or so in the audio. Rendering from the timeline to H264 was fine.

I reverted to 526 and the piece exported successfully with clean audio. I know you'll say you don't do anything to the audio, but ... well, there it is.

PPro 5.03. Win7 64
Ian
Ian Lewis is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Adorama
(800) 223-2500
New York, NY

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Texas Media Systems
(512) 440-1400
Austin, TX

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

VideoGuys
(800) 323-2325
Mineola, NY

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



All times are GMT -6. The time now is 07:17 PM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2018 The Digital Video Information Network