How do I import Technicolor's LUT to First light? at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 6th, 2011, 05:08 PM   #1
Regular Crew
 
Join Date: Apr 2003
Location: Vienna/Austria
Posts: 187
How do I import Technicolor's LUT to First light?

Friends,

How do I import Technicolor's LUT to First light? (Windows system).

Thanks.

Johnnie
__________________
http://www.johnniebehiri.com/
Johnnie Behiri is offline   Reply With Quote
Old May 6th, 2011, 05:09 PM   #2
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Re: How do I import Technicolor's LUT to First light?

http://j.mp/iSidLT

Download this link. Unzip to .look file. Double click on the .look file. FirstLight will then support the new LUT.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old May 6th, 2011, 05:15 PM   #3
Regular Crew
 
Join Date: Apr 2003
Location: Vienna/Austria
Posts: 187
Re: How do I import Technicolor's LUT to First light?

Thank you David!

Johnnie
__________________
http://www.johnniebehiri.com/
Johnnie Behiri is offline   Reply With Quote
Old May 7th, 2011, 09:35 PM   #4
Regular Crew
 
Join Date: Feb 2010
Location: Kyoto, Japan
Posts: 139
Re: How do I import Technicolor's LUT to First light?

Is it possible/necessary to run two looks?

Say I film using Technicolor CineStyle™ and then I want to add one of the First Light Looks to the footage. Do I need to:
a) Apply the Technicolor LUT then the Cineform Look
b) Just Apply the Cineform Look
c) Create a new Look
d) RTFM (I actually just finished reading it and couldn't work it out)
__________________
SONY α77 :: Panasonic X900M :: Sony DSR-PD170P :: Miller DS5 :: Premiere Pro 2.0 :: Cineform NeoScene
Laurence Janus is offline   Reply With Quote
Old May 7th, 2011, 10:21 PM   #5
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Re: How do I import Technicolor's LUT to First light?

You can't combine LUTs, however we are working on a better solution for supporting a range of source camera curves, including CineStyle.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 12:00 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network