New Windows betas for NeoScene, Neo & Neo3D: Build 5.5.4.332, released 12-August-2011 - Page 2 at DVinfo.net

Go Back   DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

CineForm Software Showcase
Cross platform digital intermediates for independent filmmakers.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old August 30th, 2011, 10:50 AM   #16
Wrangler
 
Join Date: May 2003
Location: Houston, TX
Posts: 4,093
Re: New Windows betas for NeoScene, Neo & Neo3D: Build 5.5.4.332, released 12-August-

Title updated with build and date.
__________________
Pete Bauer
The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and science. Albert Einstein
Trying to solve a DV mystery? You may find the answer behind the SEARCH function ... or be able to join a discussion already in progress!
Pete Bauer is offline   Reply With Quote
Old August 30th, 2011, 03:12 PM   #17
Major Player
 
Join Date: Feb 2009
Location: toronto, canada
Posts: 212
Re: New Windows betas for NeoScene, Neo & Neo3D: Build 5.5.4.332, released 12-August-

When adjusting zoom, offset x and y, no changes take effect.
We're using Neo on Windows 7 64bit.
__________________
Justin Lovell
cinematographer//8mm.16mm>HD.transfers . www.framediscreet.com
Justin Lovell is offline   Reply With Quote
Old August 30th, 2011, 03:29 PM   #18
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Re: New Windows betas for NeoScene, Neo & Neo3D: Build 5.5.4.332, released 12-August-

Not a bug in general, so ask support.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old August 31st, 2011, 01:28 AM   #19
Regular Crew
 
Join Date: Oct 2006
Location: Berlin, Germany
Posts: 26
Re: New Windows betas for NeoScene, Neo & Neo3D: Build 5.5.4.332, released 12-August-

I have encountered the same problem. I had cropped a project shot in HD to a 4:3 format. Now I want to remove the crop, looks great in First Light, but in PP5 the crop doesn't away. If its not a general bug, I'll file a ticket.
Thanks,
Carlos
Carlos Bustamante is offline   Reply With Quote
Old August 31st, 2011, 01:36 AM   #20
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Re: New Windows betas for NeoScene, Neo & Neo3D: Build 5.5.4.332, released 12-August-

Sounds like Premiere is cache frames -- changing the playback resolution normally flushes cached frames.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply With Quote
Old August 31st, 2011, 08:30 AM   #21
Major Player
 
Join Date: Oct 2003
Location: Salt Lake City, UT
Posts: 256
Editing Mode Could Not Be Loaded

Using the new builds, when I open existing projects that had a Cineform sequence, I get the following message:

"The editing mode used by this sequence could not be loaded. The sequence will be opened in Desktop mode."

Is this a problem?

Does it matter what mode the sequence is? I have some projects where I have used different presets for the same type of Cineform files (Cineform, DSLR, AVCHD - this is what Premiere chooses when I drag a clip to the new sequence icon) and they all seem to work.

Thanks,

Lloyd
Lloyd Coleman is offline   Reply With Quote
Old August 31st, 2011, 02:47 PM   #22
Major Player
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 376
Re: New Windows betas for NeoScene, Neo & Neo3D: Build 5.5.4.332, released 12-August-

Transcoded with MVC2AVI m2ts (from Sony TD10E 3D PAL camcorder) instead of 25 fps is 29,97 fps.
This is bug of DS Cineform codec? Because if used VFW version of CFHD no problem with 25 fps.
Serge Victorovich is offline   Reply With Quote
Old September 2nd, 2011, 05:38 PM   #23
New Boot
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 16
Re: New Windows betas for NeoScene, Neo & Neo3D: Build 5.5.4.332, released 12-August-

I just updated to the latest BlackMagic Intensity Pro drivers (8.5 dated 8/29/11) and the card no longer shows up as a capture device. Uninstalled Neo and re-installed but it still doesn't show up.
Joe Pasarela is offline   Reply With Quote
Old September 2nd, 2011, 05:49 PM   #24
CTO, CineForm Inc.
 
Join Date: Jul 2003
Location: Cardiff-by-the-Sea, California
Posts: 8,090
Re: New Windows betas for NeoScene, Neo & Neo3D: Build 5.5.4.332, released 12-August-

Install older BlackMagic drivers as that should not happen.
__________________
David Newman -- web: www.gopro.com
blog: cineform.blogspot.com -- twitter: twitter.com/David_Newman
David Newman is offline   Reply
Reply

DV Info Net refers all where-to-buy and where-to-rent questions exclusively to these trusted full line dealers and rental houses...

Professional Video
(800) 833-4801
Portland, OR

B&H Photo Video
(866) 521-7381
New York, NY

Z.G.C.
(973) 335-4460
Mountain Lakes, NJ

Abel Cine Tech
(888) 700-4416
N.Y. NY & L.A. CA

Precision Camera
(800) 677-1023
Austin, TX

DV Info Net also encourages you to support local businesses and buy from an authorized dealer in your neighborhood.
  You are here: DV Info Net > Cross-Platform Post Production Solutions > CineForm Software Showcase

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

 



Google
 

All times are GMT -6. The time now is 06:45 AM.


DV Info Net -- Real Names, Real People, Real Info!
1998-2017 The Digital Video Information Network